Showdown: Ockel Sirius A versus Ockel Sirius B Black Cherry

© PXimport

Showdown: Ockel Sirius A versus Ockel Sirius B Black Cherry

Geplaatst: 20 september 2016 - 06:22

Aangepast: 16 november 2022 - 09:26

Partnerredactie

Twee minicomputers van Ockel, allebei handzaam en ideaal voor onderweg. Maar wat zijn nu de verschillen tussen de Ockel Sirius A en Ockel Sirius B Black Cherry?

Media has no description

© PXimport

Een ding hebben de Ockel Sirius A en Sirius B Black Cherry in ieder geval met elkaar gemeen: ze zijn handzaam genoeg om overal mee naar toe te nemen, zonder dat je je een breuk sjouwt.

De verschillen

De Sirius B Black Cherry weegt slechts 153 gram, de Ockel Sirius A is ietsje zwaarder vanwege het geïntegreerde 6 inch scherm, maar nog steeds erg makkelijk mee te nemen. In zowel de Sirius B Black Cherry en de Sirius A is een vlotte quadcore Intel-processor ingebouwd (de Atom x7-z8750 bij de Sirius A en de Atom x5-z8300 bij de B Black Cherry).

Beide minicomputertjes hebben 4 GB geheugen, standaard 64 GB interne opslag en bij beide Ockels kun je de opslag uitbreiden tot 128 GB door er een extra micro-sd-kaartje in te plaatsen. Het aansluiten van beide Ockels op een monitor is geen enkel probleem, want ze zijn allebei voorzien een HDMI-aansluiting, de Ockel Sirius A heeft daarnaast nog een extra DisplayPort-aansluiting. Ook usb-poorten ontbreken vanzelfsprekend niet, de Sirius A heeft ook nog een extra usb-c-aansluiting.

Specificaties Sirius B Black Cherry

Specificaties Ockel Sirius A

Processor: quadcore Intel Atom x7-z8750
Geheugen: 4 GB DDR3L-geheugen
Opslag: 64 GB
Netwerkaansluiting: Wifi 802.11ac / 100 Mbit/s LAN
Aansluitingen: 1x HDMI / 2x USB 3.0 / 1x USB-C / 1x stereo-jack / 1x DisplayPort / 1x micro-sd
Besturingssysteem: Windows 10 Home x64

Lees meer: Computer met geïntegreerd beeldscherm: handig!

TERUG NAAR OCKEL PAGINA

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten