WINACTIE: Het beste geluid voor iedereen

© PXimport

WINACTIE: Het beste geluid voor iedereen

Over ons

Geplaatst: 17 oktober 2016 - 09:50

Aangepast: 16 november 2022 - 09:47

Partnerredactie

Goed geluid maakt alles mooier. Of je nu thuis wilt genieten van een echte bioscoopervaring of het gevoel wilt hebben dat je zelf op de tribune zit: met href="http://www.denon-hifi.nl/nl/heos">HEOS </a>van Denon is audio altijd een feest!</p>

© CIDimport

WIN EEN DENON HEOS-SET T.W.V. 800 euro

Scenario 1: Filmfanaat

Voor filmfanaten zijn de donkere winteravonden veruit de mooiste periode van het jaar. Met de feestdagen in zicht, komen traditiegetrouw de beste Hollywoodkrakers op de markt. Bovendien zorgen de donkere avonden voor een ultiem filmsfeertje. Doorgaans hebben filmfanaten thuis een prachtige beeldbuis staan, maar gek genoeg is het geluid vaak een ondergeschoven kindje. Zonde, want zonder goede audio is de filmbeleving beduidend minder. De platte televisies van tegenwoordig hebben helaas een nogal blikkerig geluid. Hoog tijd voor vernieuwing! DeHEOS HomeCinema is een laagdrempelige oplossing waarmee je het filmgeluid een enorme kwaliteitsinjectie geeft.

De HEOS HomeCinema lijkt op het eerste gezicht een doodnormale soundbar. Schijn bedriegt, want dit exemplaar laat je met overige HEOS-luidsprekers samenwerken. Op die manier tuig je eenvoudig een kwalitatief hoogwaardig surroundsysteem op zonder dat je in de woonkamer last hebt van lelijke speakersnoeren. Maar ook solo staat de HEOS HomeCinema zijn mannetje. Dankzij de draadloze subwoofer komen de diepe lage tonen van special effects op een indrukwekkende manier ‘bij je binnen’ en geniet je van een ongekende filmervaring.

Is de ruimte in je woonkamer beperkt, maar wil je evengoed surroundgeluid? De ruimtebesparende HEOS HomeCinema is hét apparaat dat je nodig hebt. De audiodrivers zijn zeer zorgvuldig gepositioneerd, waardoor het geluid van rondscheurende auto’s en luidruchtige explosies vanaf beide zijkanten je huiskamer binnen lijkt te komen. Dit virtuele surroundgeluid doet hierbij nauwelijks onder voor het gebruik van echte surroundspeakers. Voor filmfanaten is de HEOS HomeCinema dan ook een schaalbare oplossing die zowel in grote als kleine huiskamers uitstekend voldoet.

© CIDimport

Scenario 2: Sportfanaat

Het is anno 2016 een feest om sportliefhebber te zijn. Dankzij de talloze sportuitzendingen en de uit de kluiten gewassen televisies volg je moeiteloos je favoriete wedstrijden. Meestal zie je het thuis zelfs beter dan wanneer je in het stadion plaatsneemt. En wie een goede geluidsbron op de televisie aansluit, proeft direct de unieke stadionsfeer. Helaas onderschatten veel sportfanaten het belang van een degelijk geluid bij sportuitzendingen. Via de ingebouwde speakers van de televisie klinken de uitzendingen namelijk vlak en bovendien krijg je nauwelijks mee wat voor sfeer er in het stadion hangt. Dat kan natuurlijk beter!

Bij sportwedstrijden helpt het enorm wanneer je een goede soundbar aan de televisie koppelt, zoals de HEOS HomeCinema. Je merkt direct het verschil. De uitzendingen hebben veel meer diepgang. Je hoort zaken die je nog niet eerder hoorde, bijvoorbeeld supporters die de naam van hun favoriete voetbalheld scanderen. Of luister naar het kenmerkende geluid van een bal die tegen een doellat wordt geschoten. Omdat je veel meer details hoort, word je de wedstrijd ‘in gezogen’ en voel je meer spanning. Je beleeft de wedstrijden veel intenser en dat is precies wat je als sportfanaat graag wilt.

Voor fanatieke supporters is het uiterst vervelend om tijdens de wedstrijd wat drinken te pakken of even naar het toilet te gaan. Stel je eens voor dat je nu net dat mooie doelpunt mist. Dankzij het multiroomsysteem van HEOS (bekroond met een EISA Award) heb je daar niet langer last van. Plaats bijvoorbeeld de HEOS 3 in de keuken en de HEOS 1 in het toilet om sportwedstrijden overal in huis te volgen. Een doelpunt merk je direct op, waarna je naar de televisie loopt om nog even snel de herhaling te bekijken. Ook wanneer je familie of vrienden liever een spelletje doen aan de keukentafel, mis je niets van het wedstrijdverloop van jouw favoriete club.

Scenario 3: HEOS-fan

Het ‘HEOS-virus’ verspreidt zich opvallend snel onder audioliefhebbers. De producten werken erg aanstekelijk, omdat de hoge geluidskwaliteit en de veelzijdigheid van deze speakers bij menigeen direct in de smaak valt. Vaak begint een audioliefhebber met één HEOS-product, waarna binnen de kortste keren het complete huis vol hangt met HEOS-apparatuur. De echte HEOS-fan heeft geen rem meer en hangt deze betaalbare luidsprekers werkelijk overal op. Vanwege de hoge populariteit is de kans best groot dat je bij een familielid of vriend(in) al eens kennis hebt gemaakt met deze fraaie luidsprekers. Aangezien er in iedere kamer een draadloze speaker hangt, zijn HEOS-huizen uitermate geschikt voor een feestje. Misschien ben je zelf al eens op zo’n feestje geweest, waardoor je besmet bent geraakt met het HEOS-virus.

Een bezoek aan een HEOS-fan vergeet je doorgaans niet zo snel. HEOSfans zijn namelijk trots op hun audiosysteem en vertellen maar al te graag over de talrijke mogelijkheden. Zo krijg je ongetwijfeld te horen dat je vanuit een smartphone-app muziekbronnen op internet benadert, waaronder Spotify, TIDAL en Deezer. Deze muziek laat zich in iedere kamer afspelen, waarbij de DJ van dienst voor iedere kamer het gewenste deuntje bepaalt.

HEOS-fans laten je ook graag kennismaken met de nieuwste snufjes. De tweede generatie HEOS 1, 3, 5 en 7 spelen bijvoorbeeld audiobestanden in hoge resolutie af, zodat je van muziek geniet in de allerbeste studiokwaliteit. En wie weet mag je als gast het HEOS-systeem zelf ook wel bedienen, want dankzij de ingebouwde bluetooth-ontvanger maken de nieuwste generatie HEOS-speakers vliegensvlug verbinding met jouw smartphone.

© CIDimport

Scenario 4: Gezelschapsdier

De donkere winteravonden staan traditiegetrouw volop in het teken van gezelligheid. We doen ’s avonds eens een spelletje met het gezin, organiseren een feestje voor vrienden en brengen de feestdagen natuurlijk door met dierbare familie. Muziek speelt tijdens deze gezellige dagen een belangrijke rol. Zonder (achtergrond)muziek is er immers minder sfeer en gezelligheid. Het HEOS-audiosysteem zorgt tijdens iedere gelegenheid voor passende muziek in je volledige woning.

Het multiroomsysteem van HEOS draagt bij aan gezelligheid, omdat je direct tussen de mooiste liedjes kunt switchen. Het eindeloos zoeken naar een cd met kerstliedjes of usb-stick met mp3’tjes is daarmee voorgoed verleden tijd. Vanuit de mobiele app bedien je namelijk eenvoudig afspeellijsten op Spotify of benader je eigen muziekbestanden op een NAS. Fijn is dat je rechtstreeks verzoeknummers afspeelt, zonder dat je daarvoor uit je luie stoel hoeft op te staan. Wel zo gezellig wanneer je met vrienden een leuk bordspel als Kolonisten van Catan of Risk aan het spelen bent.

Tijdens een dansfeestje of gezellige karaoke-avond wil je natuurlijk liedjes op vol vermogen afspelen. Je hebt hiervoor wel de juiste speaker(s) nodig. De HEOS 7 is daar vanwege zijn forse formaat prima geschikt voor. Maar ook wanneer er krachtige vloerstaanders zijn aangesloten op een traditionele hifiset hoef je niet te treuren. Integreer deze stereo-installatie middels de HEOS Link binnen de HEOSfamilie en bedien de muziekweergave vanuit de app. Gunstig, want op die manier betrek je ook ‘oude afspeelapparatuur’ in het multiroomsysteem. Laat het feest maar beginnen!

TERUG NAAR HEOS PAGINA

© CIDimport

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000