De beste Black Friday-deals, nu al bij Teufel

© PXimport

De beste Black Friday-deals, nu al bij Teufel

Geplaatst: 12 november 2021 - 08:03

Aangepast: 16 november 2022 - 09:20

Partnerredactie

Voor een hoogstaand geluid ben je bij het Duitse kwaliteitsmerk Teufel aan het juiste adres. Profiteer nu al van hoge Black Friday-kortingen en schaf een audiofiele bluetooth-speaker, draadloze hoofdtelefoon of luidsprekerset aan. Bestel nu al en haal je favoriete audiosysteem nog voor de grote drukte in huis.

#brandedcontent - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Teufel.

Teufel Real Blue NC

Geniet met deze hoogwaardige bluetooth-koptelefoon urenlang van een stevig hifi-geluid. De zachte oorkussens en verstelbare hoofdband van de Real Blue NC zitten namelijk als gegoten. Dankzij een hoog draagcomfort en een uitgebalanceerd geluid zonder vervorming is dit product een ideaal luistermaatje voor onderweg. Hinderlijk omgevingsgeluid filtert de effectieve noise cancelling-functie resoluut weg. Luister hierdoor altijd en overal ongestoord naar een afspeellijst, luisterboek of podcast.

De beste Black Friday-deals, nu al bij Teufel-15082296

© CIDimport

Voor de bediening van de audioweergave raak je de oorschelp aan of doe je een beroep op een spraakassistent. De accu houdt het bij draadloos gebruik zo’n 23 uur vol, zodat je de hele (werk)dag kunt luisteren. Gebruik de meegeleverde audiokabel wanneer je een smartphone, tablet of andere audiobron met een snoertje wilt verbinden. Vanwege de opvouwbare constructie neem je deze fraaie hoofdtelefoon gemakkelijk mee. Gebruik hiervoor de bijgesloten reishoes.

Profiteer nú van maar liefst 43% korting en betaal geen € 229,99, maar slechts € 129,99.

Teufel Boomster 

Zoek je een forse bluetooth-speaker met een flinke portie bas? De Teufel Boomster valt dan zonder twijfel in de smaak. Naast een indringende basweergave via de geïntegreerde subwoofer verzorgen de overige fijngevoelige audiodrivers een loepzuiver geluid. (Iets als: Pop, hiphop, jazz of elektronische muziek, de Boomster speelt het allemaal even graag.)

Muziekliefhebbers vuren via bluetooth gemakkelijk favoriete afspeellijsten op de Boomster af.

De beste Black Friday-deals, nu al bij Teufel-15082296

© CIDimport

 Bovendien bevat de Boomster ook een DAB+-tuner. Ontvang digitale zenders en luister voortaan naar ruisloze radio in cd-kwaliteit. De geïntegreerde accu is goed voor een speeltijd van ongeveer tien uur. Stop optioneel acht AA-batterijen in de behuizing voor nóg langer luisterplezier! Je neemt deze mobiele krachtpatser met behulp van het vernieuwde handvat overal mee naartoe. Extra pluspunten zijn de powerbankfunctie en bluetooth aptX-ondersteuning. 

Koop de Boomster nu met 33% korting en betaal €234,99 in plaats van € 349,99. Koop nu!

Teufel Airy True Wireless

Met deze muzikale oordopjes heb je geen last van bungelende snoertjes. Beide in-ears bevatten namelijk oplaadbare accu’s, zodat je je voortaan volledig vrij voelt. Luister op een enkele batterijlading zes uur achtereen naar muziek en podcasts. Je stopt de oortjes daarna in de bijgesloten oplaadcase. Gunstig is dat je met deze oplaadcase de luisterapparaatjes onderweg driemaal volledig kunt opladen. Raak de behuizing aan om onder meer een nummer te skippen en het volume te regelen.

De beste Black Friday-deals, nu al bij Teufel-15082296

© CIDimport

Naast een hoog gebruiksgemak wil het oor natuurlijk ook wat. Dat zit bij deze spatwaterbestendige in-ears wel goed. Dankzij de kwalitatieve neodymium-audiodrivers klinkt muziek ruimtelijk en gedetailleerd. De Teufel Airy True Wireless is voor ieder oor geschikt. De productdoos bevat namelijk drie maten siliconen oordopjes, dus kies zelf de beste pasvorm. Teufel fabriceert deze in-ears en de bijbehorende oplaadcase in vier chique kleurstellingen.

Schaf de Airy True Wireless met 33% korting aan en betaal in plaats van € 149,99 nu slechts € 89,99.

Teufel Ultima 40

Wie op muzikaal vlak liever geen concessies doet, haalt met de Ultima 40 een fenomenale stereo-speakerset in huis. Vanwege het luxe ontwerp misstaan deze indrukwekkende vloerstaanders in geen enkele woonkamer. Vier actieve audiodrivers zijn door audio-experts van Teufel met precisie in de luidsprekerkast gemonteerd en brengen het beste in ieder liedje naar boven. Met de Ultima 40 hoor je muzikale details die je voorheen niet of amper opvielen. Zowel het hoog, midden als laag zijn nadrukkelijk te horen.

De beste Black Friday-deals, nu al bij Teufel-15082296

© CIDimport

Een prettige eigenschap, want deze speakers kunnen hierdoor met elk muziekgenre uit de voeten. Dankzij een maximale belastbaarheid van 200 watt vormt de Ultima 40 vrijwel met elke versterker of receiver een goede match. Veel luisterplezier!

Betaal niet € 499,99, maar slechts € 349,99. Koop nu!

Teufel Ultima 40 Surround

De Ultima 40 Surround bezorgt zelfs de ferventste filmfanaten en gamers een alles overrompelende kijkervaring. Beleef elke Netflix-stream of nextgen-game voortaan intenser dan ooit, waarbij de geluidseffecten je om de oren vliegen. Naast twee hoogwaardige Ultima 40-vloerstaanders levert Teufel een centerspeaker, twee Ultima 20-surroundspeakers en een krachtige T10-subwoofer mee. Tuig hiermee een luxe 5.1-thuisbioscoop op waarbij geen enkel audiodetail achterwege blijft. Geniet voortaan in de beste geluidskwaliteit van je favoriete films, series en games.

De beste Black Friday-deals, nu al bij Teufel-15082296

© CIDimport

Ontvang € 300,- korting en betaal nu € 699,99. Profiteer nu!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten