De ultieme audio-ervaring!

© CIDimport

De ultieme audio-ervaring!

Geplaatst: 20 december 2017 - 09:15

Aangepast: 14 december 2022 - 09:29

Partnerredactie

Onlangs kon je meedoen aan een korte, informele quiz om vast te stellen welke audio het beste bij je past. Niet alleen dat, want je maakte ook nog kans op de ultimate audioroom! Maar liefst 4.770 mensen waren nieuwsgierig en deden de quiz. Sander Raam werd de gelukkige winnaar en won zijn ultimate audioroom.

Partner Content label (OUD!!!)

© PXimport

Welke audio past bij jou?

Uit het grote aantal deelnemers blijkt wel hoe belangrijk audio is. Maar wat vinden we belangrijk wanneer het om audio gaat en hoe luisteren we het liefst naar muziek? Wij geven je de opvallendste resultaten.

De ultieme audio-ervaring!-16015500

© CIDimport

Hoofdtelefoon

19% kan niet zonder muziek. Zij genieten het liefst alleen van muziek en een hoofdtelefoon is daarom onmisbaar.

-

In alle rust genieten van je muziek, dat is waar de REAL BLUE NC voor bedoeld is. Met een robuust design en zachte oorkussens kun je zonder irritatie uren genieten van je muziek. De HD-drivers en neodymium-magneten zorgen voor de beste geluidskwaliteit die Teufel ooit in een koptelefoon heeft gestopt. De actieve noise-cancelling onderdrukt omgevingsgeluid, waardoor je ongestoord kunt genieten. De opvolger van de MUTE BT heeft een verbeterde NC chip en is uitgerust met bluetooth 4.0 en aptX om van muziek in cd-kwaliteit te genieten. Ook kun je gebruikmaken van spraakassistenten als Siri en OK Google. Oproepen hoeven het gebruik niet te onderbreken – met de Real Blue NC kun je zowel je muziek als je oproepen moeiteloos bedienen.

Partner Content label (OUD!!!)

© PXimport

Bluetooth

21% zoekt goed geluid en gemak. Ze willen muziek delen: samen genieten van favoriete tracks.

-

De ultieme audio-ervaring!-16015507

© CIDimport

Wil je zowel binnen en buiten genieten van geweldig geluid? Dan is de BOOMSTER zeker een aanrader. De stevig ontworpen BOOMSTER is spatwaterdicht en ideaal voor buitengebruik. Dankzij de ingebouwde accu kun je tot maar liefst 10 uur zorgeloos genieten van je muziek. De Teufel BOOMSTER is van alle markten thuis. Naast een koptelefooningang en bluetooth 4.0 met aptX is de BOOMSTER ook uitgerust met FM- en DAB+-radio. Met de antenne kun je vrijwel overal ter wereld je favoriete zenders opvangen. De aanraakgevoelige knoppen zorgen voor een makkelijke bediening en dankzij het stevige handvat is de flinke speaker verassen d handzaam. Smartphone bijna leeg? Met de ingebouwde powerbank kun je eenvoudig je mobiele apparaten opladen, waardoor je nog langer kunt genieten van de muziek.

Soundbar

22% zoekt de ultieme audio-ervaring op gebied van films en games. Zowel goed geluid en als goed beeld speelt een rol.

-

In deze situatie is een soundbar de oplossing. Deze geeft de film- en game-ervaring een forse boost! Met de Teufel Soundbar hoef je niet meer te kiezen tussen een geluidsinstallatie voor je televisie of muziek – de Soundbar kan het allebei! Het strakke witte of zwarte ontwerp past goed bij de woonkamer van de 21ste eeuw en de platte, draadloze soundbar plaats je eenvoudig uit het zicht. De Teufel Soundbar is ontworpen om het geluid van films, games en muziek perfect weer te geven en biedt je dan ook het beste van alle werelden. Je verbindt de Soundbar met een hdmi-kabel aan je televisie, waardoor je gelijk aan de slag kunt. En met de geïntegreerde multiroomfunctie kun je van overal in huis draadloos muziek streamen naar je Soundbar.

De ultieme audio-ervaring!-16015500

© CIDimport

Multiroom

36% van alle deelnemers wil perfect geluid dat je door het hele huis kunt afspelen. Streamen met hoge kwaliteit.

-

De ultieme audio-ervaring!-15082296

© CIDimport

Een multiroom-audiosysteem van Teufel zorgt ervoor dat je overal in huis je favoriete muziek kunt afspelen. Meer dan genoeg kracht en meer dan genoeg verbindingen: maak kennis met de veelzijdige Teufel Stereo L. Dankzij de stevige edelhouten behuizing en aluminium details zijn deze vloerstaanders zeker geen straf om naar te kijken. De geïntegreerde versterker is voorzien van bluetooth en wifi, waardoor je draadloos kunt genieten van muziek zonder dat je een aparte versterker nodig hebt. Ook aan aansluitingen heeft de Stereo L geen gebrek - je kunt apparaten verbinden via onder andere een cinch ingang en usb (harde schijf of usb-stick). Dankzij de 3 individuele 6,5inch-woofers is het geluid van de Teufel Stereo L krachtiger dan ooit. Het 3-kanaals systeem staat garant voor een zuivere weergave van alle tonen die je muziek rijk is. Met de Teufel Stereo L tover je de woonkamer in een handomdraai om naar een ware concertzaal.

Lees de reviews van ons Techpanel van bovenstaande producten hier.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten