De beste Black Friday-deals van Electro World

© CIDimport

De beste Black Friday-deals van Electro World

Geplaatst: 21 november 2020 - 16:44

Aangepast: 17 november 2022 - 10:00

Partnerredactie

Electro World doet mee aan Black Friday. En hoe, want Electro World met ruim 150 vestigingen geeft op diverse producten forse kortingen. Deals oplopend tot wel 70% korting! We lichten in dit overzicht de vijf interessantste aanbiedingen uit. Een goedkope televisie, pc-monitor of wasmachine nodig? Neem dan vooral de onderstaande deals door! href="https://www.electroworld.nl/acties/black-friday.html" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Of bekijk alle Black Friday-deals op: Electro World</a>

#brandedcontent - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Electro World.

Sony KD49XH8599

Sony heeft op het gebied van smart-tv’s een hoge reputatie en deze KD49XH8599 maakt dat meer dan waar. Een belangrijke speerpunt is de aanwezige Sony X1-processor. Dankzij dit krachtige rekencentrum ben je naast een haarscherpe 4K-resolutie verzekerd van een intense kleurweergave en levensechte contrasten. Buiten een goede beeldkwaliteit heeft dit 49inch-model nog veel meer te bieden.

De beste Black Friday-deals van Electro World-15082296

© CIDimport

Zo doet Sony voor het smartplatform een beroep op het gebruiksvriendelijke Android TV. Voeg moeiteloos Netflix, YouTube, Amazon Prime Video en overige apps aan het menu toe. Verder ondersteunt de televisie spraakondersteuning, hdr-content en dolby atmos. Tot slot bevat de KD49XH8599 een metalen afwerking, waardoor deze moderne beeldbuis in geen enkele woonkamer misstaat.

Prijs: van € 1.099,- voor € 899,-Bekijk de deal hier!

Sony KD55A89

Wie alleen genoegen neemt met de allerbeste beeldkwaliteit vindt in de betaalbare KD55A89 een uitstekende smart-tv. Vanwege het hoogwaardige oled-paneel van 1,40 meter geniet je van inktzwarte contrasten en natuurgetrouwe kleuren. De krachtige Sony X1 Ultimate-processor haalt de beste beeldkwaliteit in iedere videostream en tv-uitzending naar boven. In combinatie met de hoge resolutie van 3840 × 2160 pixels leent deze slanke beeldbuis zich prima voor 4K-streams via pakweg Netflix of een uhd-blu-ray-speler.

De beste Black Friday-deals van Electro World-15082296

© CIDimport

Installeer vanuit de Android TV-omgeving je favoriete apps en leun lekker achterover! Ook voor bezitters van een gloednieuwe PlayStation 5 of Xbox Series is deze luxe oled-tv een interessante optie. Een beter onderkomen voor je next-gen-games zul je namelijk binnen deze prijsklasse niet gauw vinden.

Prijs: van € 2.199,- voor € 1.799,- Bekijk hier de deal!

Acer V246HLBID

Nog altijd werken er veel mensen thuis, dus een forse pc-monitor is voor dagelijks gebruik geen overbodige luxe. De sterk afgeprijsde Acer V246HLBID is zijn geld dubbel en dwars waard! Met een schermdiagonaal van 24 inch en resolutie van 1920 × 1080 pixels heb je genoeg werkruimte om meerdere programmavensters naast elkaar te openen. Daarnaast kijk je op het kantelbare scherm ook naar full-hd-video’s.

De beste Black Friday-deals van Electro World-15082296

© CIDimport

Acer levert een elegante standaard mee, maar dankzij de vesa-bevestigingspunten hang je dit spotgoedkope scherm net zo gemakkelijk aan een geschikte monitorarm. Kies voor de verbinding met een computer tussen de hdmi-, dvi- of vga-ingang.

Van € 149,- voor € 89,- Bekijk de deal.

Bosch WAU28S70NL SERIE 6 IDOS

Voor gezinnen geldt de betaalbare Bosch WAU28S70NL als een droommachine. Een vulgewicht van 9 kilo zorgt er namelijk voor dat je niet eindeloos aan het wassen bent. Ook na de aanschaf jaagt deze krachtpatser je niet op kosten, want het product valt binnen de zuinigste A+++-energieklasse. Fijn is het geringe geluidsniveau van hoogstens 72 decibel. Zelfs tijdens het centrifugeren op een toerental van 1400 ondervinden thuiswerkers geen overlast. De WAU28S70NL doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel, zodat je er nauwelijks omkijken naar hebt.

De beste Black Friday-deals van Electro World-15082296

© CIDimport

Iets vergeten in de trommel te doen? Voeg tijdens het wasprogramma alsnog die onderbroek of sok toe!

Van € 749,- voor € 699,- Bekijk de deal.

Bekijk alle Black Friday deals van Electro World hier!

Acties zijn geldig van 23 tot en met 30 november en zolang de voorraad strekt.Prijzen kunnen wijzigen. Kijk voor de meest actuele prijzen op Electroworld.nl

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten