Beleef media zoals die bedoeld is: test mee!

© CIDimport

Beleef media zoals die bedoeld is: test mee!

Over ons

Geplaatst: 26 oktober 2016 - 10:08

Aangepast: 17 november 2022 - 09:59

Partnerredactie

We besteden steeds meer vrije tijd op het internet. Van Spotify en YouTube tot Nu.nl en Facebook; we worden overspoeld met media en we maken er maar wat graag gebruik van. Die media wordt vaak vergezeld door audio die het plaatje af maken. Van muziek op Spotify tot een voice-over bij een nieuwsoverzicht, audio is onmisbaar bij het dagelijkse surfen en streamen op internet.

© CIDimport

Benieuwd hoe Teufel jouw surf- en streamgedrag intenser kan maken? Wil je met jouw oordeel een MOVE BT (koptelefoon) ter waarde van € 119,- verdienen en ben je beschikbaar in de periode november/december? Meld je dan snel aan voor ons testpanel en vul onderaan deze pagina je gegevens in!

MEDIADECK

Het probleem met speakers voor je desktop of laptop is vaak dat je bureau vol ligt met draden. Twee speakers en een subwoofer plus stroomkabel is al vier kabels. Sommige installaties zijn ook voorzien van een aparte regelaar, wat het totaal aan kabels op vijf brengt. Teufel biedt uitkomst met de Mediadeck. Dit sounddeck plaats je onder je beeldscherm en de enige kabels die je nodig hebt zijn een stroom- en USB-kabel.

Door je beeldscherm uit te rusten met de Mediadeck, til je je favoriete media letterlijk naar een hoger niveau. Je hoeft niets meer te missen van datgene wat er op je beeldscherm gebeurt dankzij de geïntegreerde subwoofer en het 2-kanaalssysteem. Doordat de Mediadeck voorzien is van een eigen geluidsinterface, sluit je deze sounddeck aan via USB en kun je met één handomdraai het volume aanpassen.

De USB-aansluiting heeft nog een voordeel. De Mediadeck dient tegelijkertijd als USB-hub. De speaker voorziet je desktop of laptop met maar liefst drie extra USB-ingangen, welke je op de achterzijde van de speaker vindt. Daarnaast is er een extra vierde USB-ingang, welke je kan gebruiken om smartphone en andere hardware op te laden.

© CIDimport

OMGEVINGSGELUID DEMPEN?

Ben je vaak onderweg? Mis niets van je favoriete websites en streamingdiensten met een hoofdtelefoon als de Mute. Deze hoofdtelefoon is uitgerust met Real Time Noise Cancellation en kan je omgevingsgeluid dempen. Raast er een trein voorbij? Voert iemand een luidruchtig gesprek? Daar heb jij voortaan geen last meer van! De Mute is voorzien van kleine microfoontjes die het geluid van je omgeving oppikken. Vervolgens creëert de Mute een tegengeluid, waardoor het omgevingsgeluid wordt gedempt.

© CIDimport

Het Techpanel is gesloten. Testers worden per e-mail op de hoogte gebracht. Houd computertotaal.nl/teufel in de gaten voor de reviews van het Teufel Techpanel.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000