Amslod e-bike kopen

Elektrische fiets

Geplaatst: 20 mei 2019 - 05:46

Aangepast: 15 september 2022 - 07:36

Amslod heeft goed gezien dat elektrische fietsen steeds populairder worden. Logisch natuurlijk, aangezien je met een e-bike lekker actief bezig bent in de buitenlicht, maar wel altijd de wind mee hebt! Dankzij de populariteit zijn elektrische fietsen er in vele soorten en maten. Bij Amslod koop je een e-bike rechtstreeks van de fabrikant, zonder tussenkomst van tussenhandel, hetgeen een goede prijs-kwaliteitsverhouding oplevert. Dat neemt echter niet weg dat je natuurlijk altijd een proefritje kunt maken, zelfs bij je thuis!

De eigenschappen van je e-bike

Als je een e-bike wilt kopen, raadt Amslod je aan eerst eens te kijken of je voorkeur uitgaat naar een model met hoge of lage instap. Het kan ook voor een man heel prettig zijn om een lage instap te hebben. Je koopt een e-bike immers om er jaren plezier van te kunnen hebben! Een tweede onderscheid is te maken tussen modellen met een voorwielmotor en een middenmotor. Welke van deze motorposities je voorkeur heeft, is geheel afhankelijk van je behoeften. Een voorwielmotor vind je vaak terug op stadsfietsen. De middenmotor is bovenal geschikt voor een heuvelachtig gebied. Amslod heeft opties met zowel een voorwiel- als middenmotor opgenomen in het assortiment.

Het lcd-kleurendisplay van Amslod

De elektrische fietsen van Amslod zijn allemaal uitgerust met een een lcd-kleurendisplay dat geavanceerd, maar ook gebruikersvriendelijk is. Dit display is duidelijk afleesbaar, ook in direct zonlicht. En als het schemerig of donker wordt, dimt het beeld automatisch dankzij de slimme sensor. Op het display lees je alle belangrijke informatie over je fietsrit en met de controller schakel je tussen de verschillende ondersteuningsniveaus. De Amslod Dynamic-Drive zorgt daarbij voor de beste rijeigenschappen in alle omstandigheden. Het systeem houdt namelijk de energiebehoefte van de motor op peil en past zich automatisch aan. Je kunt zelf ook nog schakelen tussen de energiebesparende ecostand en de sportmodus die je van wat extra kracht voorziet.

De elektrische fietsen van Amslod

Amslod heeft verschillende modellen e-bikes opgenomen in het assortiment. We lichten er hieronder een aantal uit.

Wellington MX

De Wellington is uitgerust met een middenmotor. De fiets wordt gezien als een echte allrounder, met een flinke accu. Gecombineerd met de krachtsensor biedt de Wellington MX een heel natuurlijke fietservaring.

Hilston LX

De Hilston LX is een sportieve én comfortabele e-bike. Ook dit model is uitgerust met een middenmotor. De elektrische fiets heeft een sport- en ecostand. Daarnaast is de Hilston LX erg licht en uitgerust met kracht- en schakelsensoren.

Newton LX

De Newton LX heeft een sportieve en moderne uitstraling. Dit model is ook verkrijgbaar in grote framematen, zodat deze is geschikt is voor langere dames en heren. De e-bike is uitgevoerd met voorwielmotor. Dankzij de krachtige (en slimme) accu kun je er ook langere tochten mee maken.

Highland LX

Dit sportieve herenmodel is uitgerust met een voorwielmotor en Shimano-versnellingen. Ook is het aluminium frame licht van gewicht. De elektrische fiets is zodoende goed te gebruiken in glooiende landschappen en bij uitdagende tochten.

Venton LX

De nieuwe Venton LX is een veelzijdige e-bike. Het model heeft een middenmotor en een lage instap. De accucapaciteit zorgt ervoor dat je lange tochten kunt maken, zelfs als je veel tegenwind hebt of een steile helling wilt bedwingen.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000