XYplorer

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 25 juni 2014 - 06:56

Aangepast: 12 september 2022 - 15:06

XYplorer

Al vanaf het eerste besturingssysteem van Microsoft (dos) zijn er bedrijven die software maken om uw computerleven te vereenvoudigen. Natuurlijk bieden alle versies van dos en Windows die er ooit zijn geweest mogelijkheden om bestanden te vinden, te openen, te verplaatsen, te verwijderen of te kopiëren maar het kan duidelijk beter en makkelijker, zoals al die aanvullende software aantoont.


Wat ooit begon onder dos met het legendarische Norton Commander is tegenwoordig uitgegroeid tot een hele reeks al dan niet gratis producten zoals TotalCommander en FreeCommander.
Eén Verkenner-alternatief mag echter zeker niet ontbreken in dat rijtje en dat is XYplorer Free. Dit programma, een tip van Hubald Alberti, biedt de bekende voordelen van vele concurrenten (zoals het werken met twee vensters tegelijk). XYplorer biedt daarnaast echter heel wat unieke extra’s. Wij waren dan ook meteen om.


U kunt XYplorer (Nederlands, 3555 KB) hier downloaden.

https://cdn2.computeridee.nl/http://www.xyplorer.com/free.php

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000