xVideoServiceThief

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 10 juli 2014 - 12:10

Aangepast: 12 september 2022 - 15:06

xVideoServiceThief

Elders op deze pagina’s hadden we al Mp3Rocket om YouTube-clipjes te downloaden, maar er zijn nog veel meer van dit soort programma’s en allemaal hebben ze hun eigen kwaliteiten. Neem nou xVideoServiceThief – een tip van Arie Kruijswijk. Met dit programma haalt u razendsnel clips uit een groot aantal bronnen binnen en die filmpjes kunt u ook nog eens automatisch laten converteren naar een ander formaat. Het programma werkt met plugins voor de verschillende bronnen zodat het aantal makkelijk is uit te breiden. Deze werkwijze zorgt er ook voor dat een wijziging op een videosite snel kan worden opgevangen.

Wat: X-xVideoServiceThief_2.5.1_rev12.zip

Waar: xviservicethief.sourceforge.net

Hoe groot: 10 MB (Portable)

Taal: NL

Downlaod xVideoServiceThief op xviservicethief.scourceforge.nethttps://cdn2.computeridee.nl/xviservicethief.sourceforge.net

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000