Wise PC 1stAid

Computer accessoires

Geplaatst: 24 januari 2014 - 07:00

Aangepast: 12 september 2022 - 15:10

Wise PC 1stAid

Steunt en zucht uw pc onder de werkdruk? Duurt het opstarten een eeuwigheid? Hebt u het gevoel of uw computer nodig aan het infuus moet? Dan is het misschien tijd voor een stukje Eerste Hulp in de vorm van Wise PC 1stAid.

Eigenlijk doet 1stAid zelf niet zo veel. Het toont u een scherm met veel voorkomende computerproblemen en een deel daarvan probeert het direct op te lossen, bijvoorbeeld niet getoonde pictogrammen of traag internet. Voor een ander deel van de problemen wordt u verwezen naar het zeer krachtige (en ook gratis) Wise Care 365. Daarin vinden we bijvoorbeeld hulpmiddelen om een traag startende Windows onder handen te nemen, om het register op te schonen, om overbodige bestanden van de harde schijf te verwijderen, enzovoort. Wise Care 365 bevat zelf ook weer links naar (eveneens gratis) te downloaden gereedschap, bijvoorbeeld om games te versnellen.https://cdn2.computeridee.nl/http://www.wisecleaner.com/soft/WPCASetup.exe

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000