TreeSize - Vind snel alle ruimtevreters

TreeSize - Vind snel alle ruimtevreters

Computer accessoires

Geplaatst: 21 oktober 2014 - 10:22

Aangepast: 12 september 2022 - 15:03

TreeSize - Vind snel alle ruimtevreters

Er zijn heel wat programma’s die u inzicht geven in de ruimtevreters op uw harde schijf, maar er kan er natuurlijk maar één het uitgebreidst zijn. Dat is zonder twijfel TreeSize, een tip van Jeremy Keijzer. Dit programma is ideaal als u door de vele bomen op uw schijf het bos niet meer dreigt te zien.

In TreeSize kiest u eerst een schijf of map die moet worden geanalyseerd en vervolgens krijgt u vrij snel een op naam of op grootte gesorteerd overzicht van submappen en bestanden. De weergave hiervan kunt u helemaal naar uw hand zetten en u kunt er doorheen navigeren zoals u van Verkenner gewend bent om binnen mappen te kijken.

Wilt u direct vanuit diezelfde Verkenner toegang tot TreeSize, dan kan dat overigens ook. Bovendien kan TreeSize u in één oogopslag tonen wanneer een map voor het laatst gewijzigd of benaderd is. Zo weet u snel waar u het best de zaag in kunt zetten.U kunt TreeSize hier direct downloaden.https://cdn2.computeridee.nl/http://www.jam-software.com/treesize_free/download.shtml

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000