System Explorer - Analyseer uw hele pc/systeem

System Explorer - Analyseer uw hele pc/systeem

Computer accessoires

Geplaatst: 24 maart 2015 - 12:43

Aangepast: 12 september 2022 - 15:00

System Explorer - Analyseer uw hele pc/systeem

Sinds we er op deze site vier jaar geleden voor het laatst over schreven heeft System Explorer een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt en inmiddels is het uitgegroeid tot een van de beste gratis gereedschappen om na te gaan of alles wel pluis is met uw pc.


System Explorer – een tip van Bé Kruize – leest bij de start al uw systeembestanden en controleert deze vervolgens online. Zo krijgt u direct een antwoord op de vraag of alles wat op uw pc draait veilig is en hoe vaak de bij u aanwezige software voorkomt. Vervolgens kunt u over elk onderdeel uitgebreide informatie opvragen uit de eigen online-database van System Explorer of het laten controleren bij virustotal.com.


De beveiligingsscan vormt slechts één van de vele onderdelen; System Explorer biedt een zeer compleet en gedetailleerd beeld van alles wat uw pc doet. De ideale troubleshooter die op elke pc zou moeten staan!


Klik hier om System Explorer direct te downloaden.

https://cdn2.computeridee.nl/http://systemexplorer.net/download-archive/6.4.0/SystemExplorerSetup_640.exe

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000