Spotydl - Download streaming muziek

Computer accessoires

Geplaatst: 8 april 2015 - 11:42

Aangepast: 12 september 2022 - 14:59

Spotydl - Download streaming muziek

Dat we tegenwoordig altijd en overal muziek kunnen streamen is natuurlijk mooi, maar soms wil je nummers gewoon in je bezit hebben. Je kunt ze dan natuurlijk kopen bij iTunes maar ja, kopen kost geld… Downloaden uit nieuwsgroepen of via torrents is als gratis alternatief aantrekkelijk, maar is daar te vinden wat u zoekt? Waarom niet het streamen en downloaden combineren? Dat kan met SpotyDL. In dit programma kunt u afspeellijsten van Spotify importeren waarna SpotyDL alle tracks voor u binnenhaalt. Ook kunt u losse nummers van Spotify naar SpotyDL slepen om te laten downloaden en kan SpotyDL muziek opnemen.SpotyDL is hier te downloaden.

Het lijkt erop dat SpotyDL inmiddels ter ziele is gegaan. Het blijven natuurlijk illegale praktijken...https://cdn2.computeridee.nl/http://nl.afterdawn.com/downloads/beeld_geluid/online_video_audio_recorders/spotydl.cfm

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000