Songr

Computer accessoires

Geplaatst: 30 december 2013 - 07:00

Aangepast: 12 september 2022 - 15:11

Songr

Dé manier om muziek te distribueren was decennialang de grammofoonplaat. De cd als opvolger hield het aanmerkelijk korter vol. Natuurlijk, ze bestaan beiden nog en de lp wint zelfs weer wat aan prestige, maar ze werden toch al snel ingehaald door het downloaden – zo niet in aantallen, dan toch in gemak. Dat downloaden hield het als ultieme technologie nog korter vol en nu is het streamen wat de klok slaat. Daarmee zijn we wel zo’n beetje aan het eindpunt gekomen, tenzij iemand een apparaat bedenkt om muziek direct in het brein te laten klinken.

Wie bijna alles wil streamen wat hij maar kan bedenken kan terecht bij Songr. Vergeet Spotify, Songr kost u niets en u beluistert er zelfs The Beatles mee. Het programma haalt razendsnel songteksten op, laat u de muziek die u hoort kopen of gewoon gratis downloaden. Pop en jazz zijn goed vertegenwoordigd, klassiek helaas minderhttps://cdn2.computeridee.nl/http://www.xamasoft.com/songr/

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000