Shotcut

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 9 januari 2014 - 07:00

Aangepast: 12 september 2022 - 15:10

Shotcut

Video’s vormen vaak een leuke herinnering aan bijzondere momenten. Die herinnering wordt nog veel levendiger wanneer u die video op een fraaie manier presenteert. Daarvoor is een video-editor nodig en die zijn er in soorten en maten; gratis, heel duur, eenvoudig of zeer gecompliceerd.

Shotcut valt uiteraard in de categorie ‘gratis’ (anders zou u er hier niet over lezen) en behoort qua complexiteit tot de middenmoot. Dat betekent dat het programma minder geschikt is voor wie incidenteel een videootje in elkaar wil knutselen, maar ideaal voor wie hoogwaardige resultaten en veel power zoekt.

Shotcut is nog volop in ontwikkeling en dat betekent dat u vooralsnog alleen beelden aan elkaar kunt plakken, filteren en converteren. Meer mogelijkheden (zoals beeldovergangen) zitten echter in de pijplijn en Shotcut heeft alles in zich om dé gratis editor te worden.https://cdn2.computeridee.nl/http://d1av856udzjaks.cloudfront.net/shotcut/shotcut-win32-140106.exe

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000