Serena

Computer accessoires

Geplaatst: 17 juli 2014 - 09:01

Aangepast: 12 september 2022 - 15:06

Serena

Een van de eerste game-genres die zijn intrede deed was het text-adventure. Op het scherm verscheen een beschrijving van de omgeving en de speler gaf instructies voor de te volgen richting, het oppakken en bekijken van voorwerpen, enzovoort. De eerste grafische varianten verschenen rond 1980. Hierin kon de speler objecten bestuderen door ze aan te klikken om zo een bepaald verhaal te volgen.

Alhoewel deze zogeheten point-and-click adventures de laatste jaren werden overvleugeld door 3D-shooters zijn ze bezig aan een comeback en Serena is daarvan een mooi voorbeeld.

In dit duistere programma, een tip van Jurjen Bakker, bevindt de hoofdpersoon zich in een afgelegen hut. Hij heeft vage herinneringen aan zijn vrouw Serena. Maar waar is ze? Wat is er met haar gebeurd? Aan u om dat uit te vinden.

Serena is zeer sfeervol en niet al te lang, dus ideaal voor de beginnende adventure-gamer.Klik hier om Serena (EN, 323 MB) te downloaden.https://cdn2.computeridee.nl/http://www.indiedb.com/downloads/start/65077?referer=http%3A%2F%2Fwww.indiedb.com%2Fdownloads%3Ffilter%3Dt%26kw%3Dserena%26type%3Ddef%26game%3D

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000