Quihoo 360 Internet Security - Een top-virusscanner voor nop

Quihoo 360 Internet Security - Een top-virusscanner voor nop

Computer accessoires

Geplaatst: 13 oktober 2014 - 07:00

Aangepast: 12 september 2022 - 15:03

Quihoo 360 Internet Security - Een top-virusscanner voor nop

In antivirus-tests zijn het steevast de commerciële producten die aan het langste eind trekken. Of moeten we zeggen ‘waren’? Inmiddels verschijnen er tests waarin ook een gratis programma bovenaan eindigt. Het heet Quihoo 360 Internet Security, het komt uit China en Ernst Köhlenberg tipte ons erover.


Wat meteen opvalt wanneer we 360 installeren is dat het programma van alle gemakken is voorzien en dat het lekker snel is. We kunnen kiezen voor een snelle scan, de pc volledig onder de loep nemen of zelf een aantal doelen opgeven. De snelle scan maakt zijn naam waar door de klus in enkele minuten te klaren en in de veiligheid ervan hebben we alle vertrouwen, mede omdat er meerdere scanners naast elkaar worden gebruikt.


In tegenstelling tot sommige gratis concurrenten wordt 360 gewoon automatisch bijgewerkt en ook automatisch gepland scannen is mogelijk. Kortom: een aanrader!


Klik hier om Quihoo 360 Internet Security direct te downloaden.

https://cdn2.computeridee.nl/http://int.down.360safe.com/360is/360is_4.9.0.4902B.exe

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000