Photo Gallery - Foto’s bewerken en beheren

Photo Gallery - Foto’s bewerken en beheren

Computer accessoires

Geplaatst: 9 januari 2015 - 12:23

Aangepast: 12 september 2022 - 15:02

Photo Gallery - Foto’s bewerken en beheren

Toen Microsoft Hotmail omruilde voor Live, verscheen er ook een bundel met gratis toepassingen. Deze schatkist met gratis moois is helaas lang niet bij iedereen bekend. Op één onderdeel ervan willen we uw aandacht vestigen: Photo Gallery. Nou ja, ‘we’; tipgever N. v.d. Oever was er laaiend enthousiast over.

Photo Gallery is Microsofts tegenhanger van Googles Picasa, dat wil zeggen een programma waarmee u uw foto’s kunt bewerken en beheren.

In tegenstelling tot een programma als Photoshop, waarin onervaren gebruikers snel de weg kwijt raken, biedt Photo Gallery een beperkte maar eenvoudig te gebruiken verzameling gereedschappen om uw foto’s te verbeteren. U kunt ze bijsnijden, rechtzetten, van ruis ontdoen, de kleuren, de helderheid en het contrast aanpassen en er wat filters op loslaten. Tot slot kunt u trefwoorden en een gps-locatie toevoegen. Precies genoeg voor de meeste mensen.

 

Ga naar Photo Gallery om het zelf te proberen.

 https://cdn2.computeridee.nl/windows.microsoft.com/nl-be/windows-live/photo-gallery

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000