Panda Cloud Cleaner - Een extra laagje veiligheid voor de pc

Panda Cloud Cleaner - Een extra laagje veiligheid voor de pc

Computer accessoires

Geplaatst: 20 januari 2015 - 12:16

Aangepast: 12 september 2022 - 15:01

Panda Cloud Cleaner - Een extra laagje veiligheid voor de pc

Onze pc wordt steeds vaker bedreigd en goede beveiligingssoftware is dan ook onmisbaar. We zouden bijna zeggen: hoe meer, hoe liever. Maar ja, zoals u weet bijten antivirusprogramma’s elkaar vaak en dus doen we het maar met die ene waarvoor we ooit gekozen hebben.

Gelukkig zijn er ook beveiligingsprogramma’s die uw computer kunnen scannen op mogelijk ongewenste elementen en die wél naast uw standaard-scanner kunnen werken. Een mooi voorbeeld daarvan is Panda Cloud Cleaner, een tip van Wiel van Kempen.

Zoals u uit de naam al kunt opmaken moet u om deze scanner te kunnen gebruiken online zijn want de scanner maakt gebruik van in de cloud opgeslagen kennis over allerlei mogelijke bedreigingen.

Panda scant geïnstalleerde programma’s en systeembestanden en analyseert het register in een klein half uur. Als Panda daarmee klaar is hebt u zelf controle over wat er wordt opgeruimd.Download Panda Cloud Cleaner hierhttps://cdn2.computeridee.nl/pandacloudcleaner.pandasecurity.com

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000