N (The Way Of The Ninja) - Game met ninja's

N (The Way Of The Ninja) - Game met ninja's

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 17 augustus 2014 - 10:27

Aangepast: 12 september 2022 - 15:05

N (The Way Of The Ninja) - Game met ninja's

Wie de films van Jackie Chan kent weet dat er mensen zijn die gewoon via muren omhoog kunnen springen waar een gewone sterveling de voorkeur geeft aan de trap. Ach, ja, die Oosterse vechtkunstenaars beschikken nu eenmaal over een haast bovennatuurlijke lichaamsbeheersing, al breken ze natuurlijk ook hier en daar wel eens een bot of twee.

Wilt u de kunsten van Chan zelf eens proberen zonder gevaar voor lijf en leden? Dan kunt u terecht bij het zeer onderhoudende en uiterst frustrerende N, een tip van Ilias Khamal. De naam van het spel is al even sober als de vormgeving (alhoewel het eigenlijk gewoon een afkorting is voor The Way of the Ninja). In een duizelingwekkend aantal levels moet u steeds heelhuids de uitgang zien te bereiken maar gevaar loert overal en uw tijd is beperkt.

N kunt u ook met z’n tweeën spelen, er is een level-editor en u kunt uw levels delen op Facebook en Twitter.Klik hier om The Way Of The Ninja meteen te downloaden.https://cdn2.computeridee.nl/http://www.thewayoftheninja.org/Nv2-PC.zip

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000