Manx Gigmate - Een virtuele synthesizer

Manx Gigmate - Een virtuele synthesizer

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 27 april 2015 - 09:34

Aangepast: 12 september 2022 - 14:59

Manx Gigmate - Een virtuele synthesizer

Je hebt al een eenvoudige synthesizer voor zo’n 150 euro maar wil je een beetje leuk apparaat, dan betaal je daar een veelvoud van; voor veel liefhebbers een te hoge prijs voor iets waar ze maar af en toe een beetje mee willen spelen. Gelukkig zijn er genoeg gratis virtuele instrumenten, bijvoorbeeld de Manx Gigmate, een tip van Robin Morée.


De Manx Gigmate wordt geleverd als dll-bestand en dat betekent dat u hem alleen kunt gebruiken met een host-programma (zie VSTHost elders op deze pagina’s). Wanneer u hem in zo’n programma activeert dan kunt u de synthesizer bespelen via een virtueel toetsenbord of via een midi-keyboard.


De Gigmate biedt onder andere de mogelijkheid om klankparameters tijdens het spelen te wijzigen doordat u aan elke virtuele knop een knop of schuif op uw keyboard kunt koppelen. Het instrument wordt bovendien geleverd met tientallen voorgeprogrammeerde klanken.


Manx Gigmate is hier te downloaden.

https://cdn2.computeridee.nl/http://www.manxsynthesizers.com/Gigmate.htm

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000