Makagiga - Organiseer uw dagelijkse werkzaamheden

Makagiga - Organiseer uw dagelijkse werkzaamheden

Computer accessoires

Geplaatst: 8 mei 2015 - 07:00

Aangepast: 12 september 2022 - 14:59

Makagiga - Organiseer uw dagelijkse werkzaamheden

Lang niet iedereen heeft een smartphone en/of de discipline om daar keurig alle afspraken, takenlijstjes en dergelijke op bij te houden. Veel mensen geven er ook de voorkeur aan om dat soort zaken op de pc te doen en dan heb je dus een PIM nodig; een Personal Information Manager. Die zijn er in soorten en maten, commercieel en gratis. In die laatste categorie tipte lezer n8chtwachT (nazaat van Rembrandt?) ons over Makagiga, een veelzijdig en uitgebreid configureerbaar programma.


Makagiga bestaat uit een groeiende reeks widgets en u kunt zelf kiezen welke u op het bureaublad van het programma wilt hebben. Er is een widget voor het maken van takenlijstjes, voor het raadplegen van de kalender, voor het zoeken op internet, voor het maken van aantekeningen, voor het plakken van memobriefjes en ga zo maar door. Ook beschikt Makagiga over een eenvoudige rss-reader en uitgebreide zoekfunctie.


Makagiga is hier gratis te downloaden.

https://cdn2.computeridee.nl/http://sourceforge.net/projects/makagiga/

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000