Lyrics Finder - Vind snel teksten van uw favoriete nummers

Lyrics Finder - Vind snel teksten van uw favoriete nummers

Computer accessoires

Geplaatst: 4 juni 2015 - 07:00

Aangepast: 12 september 2022 - 14:58

Lyrics Finder - Vind snel teksten van uw favoriete nummers

Houdt u er ook zo van om lekker mee te zingen met uw favoriete nummers? Vroeger was dat een heel ritueel waarbij je met een lp-hoes op schoot zat mee te brullen. Op zo’n hoes stonden sinds het legendarische Beatles-album Sgt. Pepper vaak de songteksten.


De komst van de cd maakte het ritueel al minder aantrekkelijk: een piepklein boekje uit het doosje peuteren (en daarna weer terugstoppen) om vervolgens naar minuscule teksten te zoeken.
Met de komst van mp3 en de mogelijkheid daarin songteksten op te nemen werd het meezinggemak ineens weer een stuk groter maar hoe voeg je – liefst een beetje snel – teksten toe? Dat gaat moeiteloos met Lyrics Finder, een tip van Gert Rave. Dit programma verwerkt in hoog tempo complete mappen en slaat automatisch nummers over die al van een tekst zijn voorzien. Natuurlijk zult u niet elke tekst vinden, maar Lyrics Finder komt wel een heel eind.


Klik hier om Lyrics Finder direct te downloaden.

https://cdn2.computeridee.nl/http://www.mediahuman.com/download/LyricsFinder.exe

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000