LiveWeb - Onbeperkte mogelijkheden in PowerPoint

LiveWeb - Onbeperkte mogelijkheden in PowerPoint

Computer accessoires

Geplaatst: 4 januari 2015 - 11:28

Aangepast: 12 september 2022 - 15:02

LiveWeb - Onbeperkte mogelijkheden in PowerPoint

Leuk hoor, zo’n PowerPoint-presentatie; een tekstje, een plaatje, een geluidje, een grafiekje… Maar dan heb je het eigenlijk wel gehad. Goed beschouwd kent ’s werelds populairste presentatieprogramma meer beperkingen dan mogelijkheden. Zou het daarom niet aardig zijn als je het vertrouwde PowerPoint zou kunnen blijven gebruiken maar in één keer alle beperkingen zou kunnen opheffen? Dat kan, en wel met LiveWeb, een tip van Gert Rave.

LiveWeb is een addon die u installeert in PowerPoint en die u vervolgens naast alle vertrouwde objecten webpagina’s in uw dia’s laat opnemen. Het aardige daarbij is dat deze pagina’s (als u natuurlijk internetverbinding hebt) live zijn en u er de gebruikelijke interactie mee kunt hebben. Bovendien kunnen deze pagina’s allerlei elementen bevatten die uw browser ook kan verwerken zoals pdf-bestanden en Java-applets, waardoor ineens bijna alles kan!LiveWeb is te vinden via deze site.https://cdn2.computeridee.nl/http://skp.mvps.org/liveweb.htm

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000