Helpndoc

Computer accessoires

Geplaatst: 1 juli 2014 - 07:21

Aangepast: 12 september 2022 - 15:06

Helpndoc

Voor het schrijven van een eenvoudig briefje volstaat Word of zelfs Kladblok. Met Word kunt u ook ingewikkelder documenten maken en deze exporteren als pdf- of html-bestand. Daarbij ontbreekt dan wel de mogelijkheid tot interactie en dat is nu juist prettig om te hebben wanneer u documentatie maakt of een werkstuk in elkaar knutselt.

Er zijn echter alternatieven voor Word zoals HelpNDoc, een tip van Hans Colle.


Met HelpNDoc maakt u documenten die tekst, plaatjes en bewegend beeld kunnen bevatten. Alle elementen van uw document plaatst u in een bibliotheek, zodat ze elders hergebruikt kunnen worden. Het opbouwen van het document gebeurt in hapklare brokken die te vergelijken zijn met hoofdstukken. Is uw werkstuk klaar, dan maakt HelpNDoc er in één keer een Word-, pdf-, ePub- en mobi-document van én een interactief chm-bestand (Windows-helpbestand) én een interactieve website. Super!


Klik hier om Helpndoc (EN, 17 MB) te downloaden.

https://cdn2.computeridee.nl/http://www.helpndoc.com

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000