Groot onderhoud

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 10 juni 2014 - 07:33

Aangepast: 12 september 2022 - 15:06

Groot onderhoud

Huiseigenaren kennen het probleem: regelmatig moet het onkruid tussen de tegels vandaan worden gekrabd, elke zoveel jaar moet de buitenboel een nieuw verfje en ga zo maar door. Dat is allemaal echter kinderspel vergeleken bij de hoeveelheid onderhoud die een pc vergt. Man, man, man, wat hopen die registerfouten, overbodige tijdelijke bestanden en andere ballast zich in de loop van een paar maanden op. En dan hebben we het nog niet eens over het up-to-date houden van de beveiliging tegen alle mogelijke narigheid.

Een goed stuk gereedschap dat maximale hulp levert tegen een minimale inspanning zou dan ook zeer welkom zijn. Toolwiz Care, een tip van Olaf Nicolai, is zo’n gereedschap. Dit programma biedt niet alleen snel en simpel onderhoud voor alle aspecten van uw pc, maar herbergt ook een schat aan handige extra’s. Het programma is bovendien zonder installatie te gebruiken.Wat: Setup_ToolwizCare.exe

Waar: www.toolwiz.com/products/toolwiz-care/

Hoe groot: 7363 kB

Taal: ENhttps://cdn2.computeridee.nl/http://www.toolwiz.com/products/toolwiz-care/

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000