Getoetst

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 28 mei 2014 - 07:54

Aangepast: 12 september 2022 - 15:07

Getoetst

Geluk zit soms in hele kleine dingen en een top-programma hoeft geen ingewikkeld ruimtevretend monster te zijn. Neem nou KeyTweak, een tip van Bert Feenstra. Da’s typisch een programma waarvan je niet wist dat je het nodig had totdat het ineens op je pad komt.

De reden dat Windows uit de voeten kan met verschillende toetsenborden (Engels/Amerikaans, Nederlands, enzovoort) is dat toetsenborden geen letters en cijfers verzenden maar codes. In het Windows-register is vastgelegd welke karakter of functie bij welke code hoort. Die register-instelling kun je natuurlijk met Regedit wijzigen maar da’s lastig. KeyTweak helpt u om op eenvoudige wijze een ander karakter of andere functie aan een toets toe te wijzen. Da’s niet alleen handig als een bepaalde toets het niet meer lekker doet maar ook als u bijvoorbeeld uw laptop een bepaald knopje mist. KeyTweak kan u dan ook geld besparen!Wat: KeyTweak_install.exe

Waar: www.majorgeeks.com/files/details/keytweak.html

Hoe groot: 281 kB

Taal: ENhttps://cdn2.computeridee.nl/www.majorgeeks.com/files/details/keytweak.html

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000