Geniaal

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 28 maart 2014 - 11:30

Aangepast: 12 september 2022 - 15:09

Geniaal

Omdat het noodzakelijke backup-werk er nogal eens bij inschiet vanwege ‘veel gedoe’ zijn we altijd op zoek naar automatisering en gebruiksgemak. Genie Timeline, een tip van Henk Spijkerman biedt beiden in overvloed.

Uit het woord ‘timeline’ in de naam valt al af te leiden dat Genie in staat is om meerdere versies van één bestand op te slaan zodat u altijd gemakkelijk terug kunt grijpen op een vorige versie. Deze manier van backuppen op bestandsniveau biedt de gebruiker zonder twijfel de meeste flexibiliteit.

Genie kan op intelligente wijze zelf selecteren wat er gebackupt moet worden, maar u kunt dit ook geheel handmatig instellen. Vervolgens hoeft u alleen nog maar een bestemming op te geven. Genie zal daarna volautomatisch op gezette tijden (elke acht uur in de gratis versie) kijken wat er veranderd is en de gewijzigde bestanden backuppen, zelfs wanneer deze in gebruik zijn.

Wat: GenieTimeline5Free.exe

Waar: www.genie9.com/free_products/download.aspx

Hoe groot: 13 MB

​Taal: NLhttps://cdn2.computeridee.nl/www.genie9.com/free_products/download.aspx

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000