Contact!

Computer accessoires

Geplaatst: 29 april 2014 - 10:15

Aangepast: 12 september 2022 - 15:08

Contact!

Het moderne gezinsleven is buitengewoon hectisch en dus moeten er regelmatig agenda’s op elkaar worden afgestemd. Omdat iedereen tegenwoordig een al dan niet slim mobieltje op zak heeft ligt het voor de hand om dat online te doen. Een mogelijkheid daarvoor biedt AirSet, een tip van Henri Smits. AirSet is uw persoonlijke cloud die u in de gratis variant kunt delen met vier anderen. Elk gezin met hooguit drie kinderen of elke vriendengroep van hooguit vijf kan er dus kosteloos gebruik van maken.

AirSet biedt een online agenda die u met alle leden in uw cloud deelt. Contactgegevens daarvoor kunt u uit verschillende bronnen importeren. Ook kunt u AirSet gebruiken om bestandjes uit te wisselen (opslag 100 MB). Vanuit AirSet kunt u met uw cloud-genoten mailen of sms’en en u kunt gebeurtenissen van uw Facebook- of Google-account importeren. Een mobiele app maakt het geheel compleet.Wat: –

Waar: www.airset.com

Hoe groot: –

Taal: EN

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000