CometDocs - Converteer PDF's via een Chrome-extensie

CometDocs - Converteer PDF's via een Chrome-extensie

Computer accessoires

Geplaatst: 12 november 2015 - 10:00

Aangepast: 12 september 2022 - 14:55

CometDocs - Converteer PDF's via een Chrome-extensie

Er zijn heel wat programma’s om van en naar pdf te converteren, maar waarom zou je een programma installeren als het ook kan via een browser-plug-in en een cloud-dienst? CometDocs is een plug-in voor Chrome die samenwerkt met de gelijknamige dienst. Hier kun je elke week gratis 5 documenten converteren zonder een limiet op grootte. Dat converteren kan bijvoorbeeld van Microsoft Office naar pdf of omgekeerd. Ook kunt je afbeeldingen naar pdf converteren en omgekeerd. CometDocs werkt niet alleen met lokale bestanden, maar bijvoorbeeld ook met bestanden op Google Drive waar je ook de conversies ontvangt.


De Chrome-extensie is hier te installeren.

https://cdn2.computeridee.nl/http://chrome.google.com/webstore/detail/cometdocs-pdf-converter/olgfoomjdkeijllelookodfgiogbdoch?hl=nl

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000