CID WK 2014 Pool INVULBLAD.xls

Computer accessoires

Geplaatst: 15 mei 2014 - 10:14

Aangepast: 12 september 2022 - 15:07

CID WK 2014 Pool INVULBLAD.xls

Het WK voetbal is alweer in zicht. Ook al moeten we nog tot de zomer wachten, het is nooit te laat om alvast een mooie pool met uw vrienden op te zetten. Wie wint de beker, door wie wordt Nederland uiteindelijk uitgeschakeld, wie zet Van Gaal allemaal in de basis? Op al die vragen is in te zetten, maar hoe kunt u dat het beste doen?Daarvoor maakte Wim de Groot dit handige Excel-bestand. Daarin kunt u makkelijk al uw voorspellingen optekenen om er later een krat bier of een flinke zak geld om te verwedden.Dit is het INVULBLAD, waar u en uw vrienden hun weddenschappen op kunnen schrijven. Als u de beheerder bent van de pool, dan heeft u het BEHEREN-blad nodig. Dat vindt u hier.U kunt de overstap van de groepswedstrijden naar de tweede fase op twee manieren maken. We hebben het invullen voor u eenvoudiger gemaakt: u krijgt voor beide manieren een eigen schema.

A. Tweede fase VAST

U spreekt af dat de landen die volgens u op nummer 1 of 2 van hun groep komen, ook doorgaan naar de Ronde van 16; daar zit u aan vast. Dit gebeurt automatisch in het tabblad Tweede fase VAST.B. Tweede fase FLEXIBEL

U spreekt af dat u in de Ronde van 16 weer ieder land mag invullen, onder het motto: nieuwe ronde, nieuwe kansen. Als tip wordt in deze cellen getoond of daar de nr. 1 of 2 uit de groepswedstrijd hoort, maar u mag dus een ander land kiezen. Neem hiervoor het tabblad: Tweede fase FLEXIBEL.

Heeft u dit bestand voor 22 mei opgehaald? Download het dan even opnieuw. Er zat namelijk een foutje in het invulblad. Die hebben we nu aangepast. https://cdn2.computeridee.nl/upploads/downloads/CID_WK_2014_Pool_INVULBLAD_-_nieuw.xls

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000