2020 My Country - Bouw uw eigen stad in verslavende game

2020 My Country - Bouw uw eigen stad in verslavende game

Computer accessoires

Geplaatst: 22 juni 2015 - 08:52

Aangepast: 12 september 2022 - 14:58

2020 My Country - Bouw uw eigen stad in verslavende game

De Sim City-serie vormt de inspiratie voor een heel scala aan management-games die allemaal hetzelfde uitgangspunt hebben: bouw met beperkte middelen een stad of land. Uiteraard wijken die navolgers wel genoeg af om ervoor te zorgen dat de makers geen proces aan hun broek krijgen. 2020 My Country is zo’n navolger en het unieke van dit spel is dat het voor zo veel platforms beschikbaar is (naast onderstaande ook voor MacOS en Windows 8). Aan u de taak om vanuit een tamelijk kaal begin een bloeiende en futuristische stad op te bouwen waarbij het natuurlijk een sport is om geen echt geld uit te geven.

 
Je kunt 2020 My Country hier downloadenVoor Android:Voor iOS:Voor Windows Phone:https://cdn2.computeridee.nl/http://2020mycountry.com/

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000